Вид услуга: Парти услуги

Видеозаснемане и обработка (монтаж)

В нашия екип има няколко видеооператора, с голям професионален опит и скъпа снимачна техника. Монтажистите ни са способни да направят чудеса с добрия видео материал. Всичко останало е плод на Вашето въображение. Екипът ни има и огромен опит и наличното оборудване за заснемането на концерти, фестивали, спортни събития, музикални и рекламни видеоклипове.

Парти DJ

Сватби, тържества, фирмени партита, ергенски или момински партита, спонтанни купони или каквото ви хрумне още. Не може да мине без добър DJ. Нашите професионалисти разполагат със собствена озвучителна техника, осветление и ефекти.

Кетъринг

От най-изисканите партита, до най-тежкия бирен фестивал. Можем да предоставим всичко.

Пяна и сапунени балончета

Щури летни купони! Подходящи са за партита за деца и възрастни, включително за еротични партита.

Фокусник / маг

Страхотен акцент за всяко парти. Забавление за малки и големи.

Сценично и парти осветление

Разполагаме с няколко екипа от осветители, както и няколко компелкта осветителни тела и сценични ефекти. Можем да предоставим услуги за всеки вид тържество, както и за големи концерти.

Озвучаване и наем на озвучителна техника

Парти Груп Ентъртейнмънт разполага с екип от професионални озвучители. Приемаме поръчки за озвучаване на всякакви събития – от частни партита до фестивали на открито. Разполагаме с няколко комплекта качествена озвучителна техника, която внимателно подбираме, така че да може да покрие изискванията за всеки тип събитие. Обслужваме и профилактираме редовно оборудването си, за да можем да…
Read more