Община Русе ангажира ПГЕ като организатор за концерта по случай празника на гр. Русе

Покана за празник от Община Русе

Служители на Общинска администрация потърсиха Party Group Entertainment във връзка с организацията на финалният концерт по случай предстоящия празник на гр. Русе. Радостни сме от факта, че Община Русе намери в нас партньор, във връзка с това отговорно събитие.

Община Русе организира голям празник в централната част на града във връзка с Празника на град Русе – 6 май. Тематиката на празненството е „Ретро Русе“. Авторът на сценария е Орлин Дяков. Негова идея е да върне гражданите в най-успешните и красиви дни на града.

Ще се обособят 12 модула по определен маршрут, които ще са 12 отделни представления, показващи различни моменти от живота, икономиката и бита на русенци в края на 18-и и началото на 19-и век.

От 17 ч. на сцената пред Доходното здание ще свирят музикантите от Биг Бенд – Русе с диригент Димчо Рубчев.

Всичко завършва вечерта, когато ще бъде концерта на четири избрани местни рок банди. Ето тук, в тази част се намесва и нашата организация, която се грижи за подбора на групите и обезпечаването на сцената. На сцената ще се качат русенските рок групи Explicit, PlayUphoria, Slipstream и M.I.G. 21.