След празничният рок концерт… + галерия

Вчера се състоя празничният концерт, по случай Празника на Русе. Припомняме ви, че Община Русе ангажира Парти Груп Ентъртейнмънт за това събитие.

Първи на сцената се качиха младежите от Slipstream – групата, която дебютира на нашата сцена по време на Ruse Summer Festival 2020. Те изсвириха три парчета на AC/DC, златния хит на Щурците – „Вкусът на времето“ и още два златни рок хита на американските величия Twisted Sister и Guns n Roses.

Втората група беше M.I.G.21, която направи песни на Primal Fear, Helloween, Avantasia, Billy Idol и Iron Maiden. Металните звуци на групата и прекрасния глас на вокалиста им Иво вдигнаха още повече адреналина на публиката.

Следващите на сцената бяха група PlayUphoria. Групата започна участието си с авторско парче и след това изсвириха още 5 кавъра на известни рок банди. Групата направи страхотен контакт с русенската публика се раздаде за да допринесе за празничното настроение.

Последният гвоздей в емоциите на русенската публиката удариха метъл машините от Explicit. Те представиха 100% авторски репертоар и направиха наистина грандиозно шоу.

Водещ в празничната програма беше небезизвестния Емил Кехайов – създател на нашата организация.

ПГЕ благодари на Община Русе за доверието, на всички участници за прекрасно свършената работа и на страхотната русенска публика, затова че така щедро подкрепи музикантите.

Снимки: Кристина Борисова