След празничният рок концерт… + галерия

За събитията от А до Я

Вчера се състоя празничният концерт, по случай Празника на Русе. Припомняме ви, че Община Русе ангажира Парти Груп Ентъртейнмънт за това събитие.

Първи на сцената се качиха младежите от Slipstream – групата, която дебютира на нашата сцена по време на Ruse Summer Festival 2020. Те изсвириха три парчета на AC/DC, златния хит на Щурците – „Вкусът на времето“ и още два златни рок хита на американските величия Twisted Sister и Guns n Roses.

Втората група беше M.I.G.21, която направи песни на Primal Fear, Helloween, Avantasia, Billy Idol и Iron Maiden. Металните звуци на групата и прекрасния глас на вокалиста им Иво вдигнаха още повече адреналина на публиката.

Следващите на сцената бяха група PlayUphoria. Групата започна участието си с авторско парче и след това изсвириха още 5 кавъра на известни рок банди. Групата направи страхотен контакт с русенската публика се раздаде за да допринесе за празничното настроение.

Последният гвоздей в емоциите на русенската публиката удариха метъл машините от Explicit. Те представиха 100% авторски репертоар и направиха наистина грандиозно шоу.

Водещ в празничната програма беше небезизвестния Емил Кехайов – създател на нашата организация.

ПГЕ благодари на Община Русе за доверието, на всички участници за прекрасно свършената работа и на страхотната русенска публика, затова че така щедро подкрепи музикантите.

Снимки: Кристина Борисова